This field is required.
This field is required.
This field is required.
This field is required.
This field is required.
Please check the captcha to verify you are not a robot.

TÁRCA-TREND

Tárca-Trend

Nincsenek termékek a kosárban.

Kék bőr női Farkas brifkó Pénztárca – csepp mintával

Bemutatjuk a Farkas Bőrdíszmű saját gyártású termékét, amely egy brifkó belső rendszerű pénztárcánk. Fekvő kialakítású, nagyalakú brifkó, természetesen minőségi Bőr belső és külső borítással rendelkező női pénztárca.
Dombornyomott, cseppmintás külseje ránézésre nem túl hivalkodó mégis mintája miatt figyelemfelkeltő, markáns Kék színe pedig egy kifejezetten divatos pénztárcát eredményez.

Márka: Farkas
Kialakítás: Fekvő
Anyaga: Bőr

Pénztárca elrendezése:
– Papírpénz tartó: 4 db
– Aprópénz tartó: 1 db
– Kártyatartó: 10 db
– Igazolvány tartó: 2 db

Elérhető színek: piros | kék | fekete

8.890 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 867141-02 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Kék bőr női Farkas brifkó Pénztárca:
Egy klasszikus brifkó vonalvezetésű, igazán szép és elegáns női pénztárca mely kék színű valódi bőr, csepp mintás Farkas márkájú női pénztárca, amit a vásárlói visszajelzések alapján szívből ajánlunk Neked, mint Trendelőnek! 

Bemutatjuk a Farkas Bőrdíszmű saját gyártású termékét, amely egy brifkó belső rendszerű pénztárcánk. Fekvő kialakítású, nagyalakú brifkó, természetesen minőségi Bőr belső és külső borítással rendelkező női pénztárca. Dombornyomott, cseppmintás külseje ránézésre nem túl hivalkodó mégis mintája miatt figyelemfelkeltő, markáns Kék színe pedig egy kifejezetten divatos pénztárcát eredményez.

Kiváló választás a mindennapokra, a tárolóhelyek kiosztása brifkó kialakítása okán jól átgondolt és logikus, ezért a női táskák nélkülözhetetlen eleme! 🤗

A Farkas pénztárca belső felülete is minőségi bőr. A pénztárca belső része brifkó kialakítású, benne 1 aprópénz tartó rekesz, mellette pedig 4 papírpénz tartó és 10 kártyatartó található. Mindemellett helyet kapott a tárcában még 2 igazolványtartó, amelyek megfelelő helyet nyújtanak igazolványoknak, fényképeknek és akár a www.tarca-trend.hu -tól kapott “ne hagyj el” kártyának! 😄

Azon vásárlóinknak ajánljuk, akik egy és fiatalos megjelenésű kék női pénztárcát keresnek, és sosincs elegendő helyük a papírpénznek és plasztik kártyáknak. Ez a tárca a nagy tároló kapacitása és a sok plasztikkártya férőhely okán könnyen rendszerezhető, így véleményünk szerint, mindenki számára kiváló választás!

Ha tetszik az itt látható pénztárcánk, akkor arra kérünk oszd meg facebook-on,instagram-on vagy twitter-en, így is támogatva minket! Amennyiben megosztottad, kérlek küldj nekünk egy képernyőmentést a megosztásról, hogy kellőképpen megköszönhessük Neked a kedvességedet!

Trendeljünk együtt! 👛

www.tarca-trend.hu

Szállítás: 3-5 munkanap
Garancia: 6 hónap

Cikkszám: 867141-02
Gyártó: Farkas Bőrdíszmű
Szín: Kék
Anyaga: Valódi Bőr

További információk

Tömeg 0,19 kg
Méretek 9,5 × 18,5 × 3,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kék bőr női Farkas brifkó Pénztárca – csepp mintával” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.