This field is required.
This field is required.
This field is required.
This field is required.
This field is required.
Please check the captcha to verify you are not a robot.

TÁRCA-TREND

Tárca-Trend

Nincsenek termékek a kosárban.

Piros Farkas női pénztárca valódi bőr – Csepp mintás

Bemutatjuk a Farkas Bőrdíszmű saját gyártású termékét, amely az egyik legtöbb kártyatartóval rendelkező pénztárcánk. Fekvő kialakítású, nagyalakú, kétoldalas, természetesen minőségi Bőr belső és külső borítással rendelkező női pénztárca. Dombornyomott, csepp mintájú külseje ránézésre nem hivalkodó, és piros színe pedig egy kifejezetten nőies pénztárcát eredményez.

Márka: Farkas
Kialakítás: Fekvő
Anyaga: Bőr

Pénztárca elrendezése:
– Papírpénz tartó: 2 db
– Aprópénz tartó: 1 db
– Kártyatartó: 22 db
– Igazolvány tartó: 2 db

Elérhető színek: piros | kék | fekete

9.490 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 867441-01 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Piros Farkas női pénztárca valódi bőr – Csepp mintás:
Egy klasszikus brifkó vonalvezetésű, igazán szép és elegáns női pénztárca mely piros színű valódi bőr, csepp mintás Farkas márkájú női pénztárca, amit a vásárlói visszajelzések alapján szívből ajánlunk Neked, mint Trendelőnek! 

Bemutatjuk a Farkas Bőrdíszmű saját gyártású termékét, amely az egyik legtöbb kártyatartóval rendelkező pénztárcánk. Fekvő kialakítású, nagyalakú, kétoldalas, természetesen minőségi valódi Bőr belső és külső borítással rendelkező női pénztárca. Dombornyomott, csepp mintájú külseje ránézésre nem hivalkodó, és piros színe pedig egy kifejezetten nőies pénztárcát eredményez.

Kiváló választás a mindennapokra, a tárolóhelyek kiosztása jól átgondolt és kézre eső, ezért a női táskák nélkülözhetetlen eleme! 🤗

Ez a Farkas pénztárca belső felülete is minőségi bőr. A pénztárca első része brifkó kialakítású, benne 1 aprópénz tartó rekesz, mellette pedig 2 papírpénz tartó és 6 kártyatartó található. A pénztárca hátsó felében még további 16 kártyatartó áll rendelkezésünkre. Mindemellett helyet kapott a tárcában még 2 igazolványtartó, amelyek megfelelő helyet nyújtanak igazolványoknak, fényképeknek és akár a www.tarca-trend.hu -tól kapott “ne hagyj el” kártyának! 😄

Azon vásárlóinknak ajánljuk, akik egy letisztult  mégis elegáns megjelenésű valódi bőr Farkas pénztárcát keresnek, és sosincs elegendő helyük a plasztik kártyáiknak. Ez a tárca átláthatósága és sok rekesze okán számukra egy kiváló választás!

Ha tetszik az itt látható pénztárcánk, akkor arra kérünk oszd meg facebook-on,instagram-on vagy twitter-en, így is támogatva minket! Amennyiben megosztottad, kérlek küldj nekünk egy képernyőmentést a megosztásról, hogy kellőképpen megköszönhessük Neked a kedvességedet!

Trendeljünk együtt! 👛

www.tarca-trend.hu

Szállítás: 3-5 munkanap
Garancia: 6 hónap

Cikkszám: 867441-01
Gyártó: Farkas Bőrdíszmű
Szín: Piros
Anyaga: Valódi Bőr

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 10 × 18 × 3,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Piros Farkas női pénztárca valódi bőr – Csepp mintás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.